Většina filmů a seriálů čtvrté fáze Marvelovského filmového universa bude dotočena letos

Marvel se s tím nepáře.

Čtvrtá fáze Marvelovského filmového universa odstartuje 30. 4. 2020 dlouho očekávanou sólovkou Black Widow a ukončena bude filmem Thor: Love and Thunder 4. 11. 2021.

Celkově bude obsahovat šest filmů a to zmíněnou Black Widow, čtvrtého Thora, týmovku Eternals (premiéra 5. 11. 2020), Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (premiéra 11. února 2021), Doctor Strange in the Multiverse of Madness (premiéra 6. 5. 2021) a zatím nepojmenovanou třetí sólovku Spider-Mana (premiéra 15. července 2021).

Jde tedy o slušné množství projektů, kdy natočení každého zabere docela dost času, ale pokud vše půjde podle plánu, Marvel by měl mít dotočenu drtivou většinu filmů ze čtvrté fáze do konce tohoto roku.

A aby toho nebylo málo, tak do Marvelovského filmového universa spadají i seriály, kterých také není málo a součástí čtvrté fáze budou Falcon a Winter Soldier, WandaVision Loki, Ms. Marvel a Hawkeye.

I u nich se předpokládá, že budou dotočeny do konce roku 2020. Pouze u čtvrtého Thora se počítá s možností, že by se mohlo natáčení protáhnout do ledna 2021 (ale předpokládá se, že by poslední klapka měla padnout letos v prosinci), takže se Marvel pěkně zapotí. Ale není důvod pochybovat o tom, že to zvládne, jistí ho jeho mateřská společnost Disney a ta má k dispozici takové zdroje, že by neměl být problém vše stihnout podle plánu.

Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat