Disney potvrdil, že jsou Noví mutanti součástí Marvelovského filmového universa. Následně to odvolal

Chybka se vloudila.

Posledním x-menovským filmem, který vznikl pod hlavičkou Foxu jsou Noví mutanti. V lednu minulého roku se pak Fox stal součástí Disneyho a týmy a postavy jako X-Meni, Fantastická čtyřka nebo Deadpool se vrátily k Marvelu. Nicméně premiéra Nových mutantů byla stále odsouvána a nakonec se odehraje 2. 4. 2020, tedy v době, kdy už je Fox nějakou dobou součástí Disneyho (kterému patří i Marvel). Je tak otázkou, zda jsou Noví mutanti součástí Marvelovského filmového universa (MCU) nebo ne. Vznikli sice před tím, než se společnosti spojily, ale premiérou budou mít tento rok.

A soudě podle oficiálních materiálů, které vzešly přímo od Disneyho se zdálo, že Noví mutanti do Marvelovského filmového universa patří:

"Je tu opravdu elektrizující nový přírůstek do Marvelovského filmového universa, který přichází od Twentieth Century Fox a Marvel Entertainment..."

Tak byli Noví mutanti popisováni přímo společností Disney, ale ne dlouho. Informace příjemně překvapila spoustu lidí, kteří nepředpokládali, že Noví mutanti spadají do Marvelovského filmového universa a tak na internetu jásali, že je tomu jinak. Ovšem, za několik hodin Disney všechny zmínky odkazující na to, že jsou Noví mutanti součástí MCU odstranil.

To asi dost naznačuje. Ale dalo se to čekat, předpokládá se, že Disney v případě X-Menů a většiny postav s nimi spojenými (kromě Deadpoola) bude chtít začít znovu.


Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat