Christian Bale si údajně zahraje Betu Ray Billa ve čtvrtém Thorovi a fanouškovský obrázek brutální smrti Iron Mana

Komiksové střípky.

Nedávno vyšlo najevo, že v Thor: Love and Thunder (premiéra 4. 11. 2021) uvidíme zřejmě i Christiana Balea, nicméně jak už je u Marvelu zvykem, nebylo oznámeno, koho ztvární. Ale to samozřejmě nebrání spekulacím, ba právě naopak.

Teď se objevila jedna hodně divoká a to, že Christian dostane na starost veleoblíbenou postavu Betu Ray Billa. Což je v komiksu jeden z mála, kdo je hoden zdvihnutí Mjolniru, nicméně má svou vlastní zbraň a to Stormbreaker.

Nebylo potvrzeno, že Christian skutečně dostane na starost tohoto mimozemského hrdinu a upřímně by mě překvapilo, pokud by ho skutečně ztvárnil, protože jde o roli, kde by byl pravděpodobně namaskován k nepoznání (případně by poskytl jen svůj hlas digitálně vytvořené postavě), ale samozřejmě je možné, že skutečně s Marvelem jedná právě o Betovi. Více pravděpodobné mi přijdou dohady o tom, že by měl ztvárnit nevlastního bratra Thora jménem Balder. Na to, jak tomu skutečně je, si asi budeme muset ještě počkat, Marvel není zrovna známý tím, že rád sděluje informace o ději před premiérou.

Drsná smrt Tonyho Starka

Nedávno tvůrci vizuálních efektů pro Avengers: Endgame (2019) prozradili, že v případě smrti Tonyho Starka/Iron Mana (Robert Downey Jr.) byly zvažovány i mnohem brutálnější varianty jeho odchodu ze světa.

Jedna z nich byla například takové, že energie z Kamenů nekonečna způsobí to, že Tonymu vypadne oko z důlku. Což je nepřekvapivě něco, co ve filmu k vidění nebylo, protože by to stěží prošlo s ohledem na to, že jsou Avengers přístupní od 13 let. Nicméně proslulý umělec BossLogic se rozhodl, že nám ukáže, jak by tento moment mohl vypadat. A při pohledu na obrázek není divu, že se filmaři rozhodli vydat jiným směrem, není to zrovna příjemná podívaná.


Zdroj: FandomWire
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat