Black Widow: Red Guardian byl jako ruský Kapitán Amerika, prohlásil herec

David Harbour se rozpovídal o své roli.

V sólovce Black Widow (premiéra 30. 4. 2020) uvidíme také ruského superhrdinu Red Guardiana v podání Davida Harboura. A právě on se o téhle postavě rozpovídal:

"Je to někdo, kdo měl v minulosti spojení s Natashou (Natasha Romanoff alias Black Widow, pozn. redakce). Nemyslím si, že zatím bylo odhaleno jaké konkrétně, ale myslím si, že je zřejmé z jejich rodinné dynamiky, že je pro ni něco jako otcovskou figurkou. A uplynulo několik let a on je za zenitem. Takže se znovu navlékne do svého superhrdinského kostýmu a stále mu je, i když je těsnější než předtím. Můj názor je, že skvělá věc na Red Guardianovi je to, že opravdu je... byl ve své době ruským Kapitánem Amerikou. A z určitého úhlu pohledu byl pro Rusko velkou nadějí."

Nicméně, podle Davida má Red Guardian k dokonalosti hodně daleko:

"... Red Guardian má spoustu nedokonalostí. A není tím hrdinským elegantním mužem, kterým chcete, aby byl. Je současně zábavný i tragický a má spoustu chyb. A to na něm zbožňuji. Ale také má spoustu silných stránek."

Jak je patrné z trailerů, Red Guardian už má svá nejlepší superhrdinská léta za sebou, což mu ale neubírá na zábavnosti a nezbývá než doufat, že bude dobře zakomponován do příběhu. Byla by škoda pořádně nevyužít hereckého potenciálu, který David bezesporu nabízí.



Zdroj: TheWrap
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat