Můj boj je u konce, odpověděl Robert Downey Jr. na otázku, zda se vrátí jako Iron Man

O návrat zřejmě herec nestojí.

Po cca 10 lety se Marvelovské filmového universum rozloučilo s Tony Starkem/Iron Manem v podání Roberta Downey Jr. Ale s ohledem na to, že jde o extrémně populární postavu se samozřejmě řeší, zda není možný jeho návrat.

Ano, Iron Man je mrtvý, ale to v komiksových filmech není problém, máme tu cestování v čase, alternativní dimenze, flashbacky, klonování atd. atd., existuje hromadu způsobů jak je možné přivést zpět mrtvé postavy.

Nicméně se zdá, že Robert (bez ohledu na to, že za roli Tonyho dostal desítky a desítky a desítky milionů dolarů) návrat rozhodně neplánuje. Jeho odpověď je jasná:

"Tenhle boj pro mě skončil."

V minulosti sice herec poznamenal, že se může stát v cokoliv, ale jedním dechem dodal, že svůj kostým pověsil na hřebík a je s tímto rozhodnutím spokojen.

Ovšem, jak už jste asi zaslechli, Robert by se měl ještě jednou v roli Iron Mana ukázat a to v sólovce Black Widow (je to možné s ohledem na to, že se film bude odehrávat před Endgame), která bude mít premiéru 30. 4. 2020. Ale vypadá to, že to bude jeho definitivní sbohem Marvelovskému filmovému universu.


Zdroj: Parade
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat