WandaVision: V marvelovském seriálu se prý objeví legendární záporák

Který?

Před nějakou dobou se začalo mluvit o tom, že se v marvelovské sérii WandaVision pro streamovací službu Disney+ představí padouch jménem Nightmare, ale teď se objevily zprávy, že bychom se mohli dočkat i dalšího zloducha a to hodně (ale opravdu hodně) známého. Konkrétně je řeč o Doctoru Doomovi.

SOUVISEJÍCÍ: V SERIÁLU WANDAVISION A VE FILMU DOCTOR STRANGE 2 SE MOŽNÁ UKÁŽE TOTOŽNÝ ZÁPORÁK

Herečka Sheila Knox, která se v seriálu zahraje, prozradila, že se v seriálu na místo známé jako Doomstadt, což je rodné město Victora von Dooma, tedy Doctora Dooma.

Samozřejmě někdo může namítnout, že přítomnost Doomstadt automaticky nemusí znamenat účast Doctor Dooma, ale bylo by zvláštní, pokud by se v seriálu vyskytovala tahle lokace a Doctor Doom ne. Jistě, mohlo by jít jen o malé pomrknutí na fandy bez účasti samotného Dooma, ale to by jistě mnohé diváky naštvalo.

Kromě toho, Disney může tuhle postavu (a nejen ji) může ve svých projektech používat s ohledem na to, že se společnost Fox tento rok stala jeho součástí a tím pádem má Disney práva na postavy jako jsou X-Meni, Deadpool nebo právě Doctor Doom. A představit ho v WandaVision by byl dobrý začátek jeho působení v Marvelovském filmovém universu.

Seriál WandaVision bude mít premiéru někdy v první polovině roku 2021.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat