Seriály WandaVision a Doctor Strange 2 budou mít možná stejného padoucha

Který to bude?

Jak asi víte, tak marvelovský seriál WandaVision bude jakousi předehrou pro film Doctor Strange in the Multiverse of Madness (premiéra 6. 5. 2021). Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) bude nejen hlavní postavou WandaVision (premiéra na začátku roku 2021), ale také bude mít výrazný part ve druhém dílu Doctora Strange.

A zdá se, že Scarlet Witch nebude jediným pojítkem mezi oběma projekty, protože se objevily zprávy, že by se v seriálu i filmu mohl ukázat padouch známý jako Nightmare.

V seriálu WandaVision by měl sehrát velkou roli, kolik prostoru by měl mít v Doctor Strange 2 není jasné. Jen pro informaci, Marvel účast padoucha Nightmare nepotvrdil, což ale není překvapením, Marvel není zrovna proslulý tím, že uniklé zprávy oficiálně potvrdí. Nicméně se zprávou o Nightmare přišel Charles Murphy, který se specializuje na informace o Marvelu a často jsou pravdivé.

Účast Nightmare naznačují i jiné indicie, v minulosti režisér Scott Derrickson obou filmů Doctor Strange naznačil, že bychom tohoto zloducha měli vidět.

Kromě toho se předpokládá, že se seriál WandaVision bude odehrávat ve "snovém světě" a Nightmare je někým, kdo ovládá iluze a je expertem na noční můry a kromě toho v komiksu je Nightmare častým protivníkem Doctora Strange.

Navíc se delší dobu spekuluje o tom, že si Scarlet Witch projde mentálním zhroucením (odkaz na komiks House of M) a to ohrozí všechny reality a údajně to má být právě Nightmare, kdo bude stát za psychickými problémy Scarlet Witch.

Rozhodně to zní zajímavě a asi by se moc lidí nezlobilo, pokud bychom se skutečně Nightmare dočkali.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat