Sony už údajně jedná s Tomem Hollandem, aby se jako Spider-Man objevil ve druhém Venomovi

Že bychom se přece jen dočkali?

Spider-Man sice bude ještě minimálně nějakou dobou součástí Marvelovského filmového universa (Sony a Marvel budou spolupracovat na jedné sólovce Spider-Mana a Spider-Man pak bude k vidění ještě v jedné marvelovce), ale co bude dál není jasné.

Pravděpodobná možnost je (pokud práva na Spider-Mana nekoupí vlastník Marvelu Disney, o co se údajně snaží), že Spider-Man pak bude součástí komiksového universa čistě od Sony. To odstartoval Venom (2018) a s ohledem na to, že Venom je klasický protivník Spider-Mana se doufalo, že se Spider-Man v jeho filmu objeví.

Nestalo se, ale diváci věří, že by to mohlo být napraveno v pokračování, na kterém se pracuje. A vypadá to nadějně. Objevily se zprávy, že Sony jedná s Tomem Hollandem, tedy představitelem Spider-Mana, o tom, že se ve druhém Venomovi ukáže.

To je dobrá zpráva (byť ještě nepotvrzená), tou horší asi je, že by mělo jít pouze o cameo, takže nelze čekat, že Spider-Man výrazněji promluví do děje. Nicméně by to mohlo položit základy pro budoucí film obou postav.

Pokud jde o premiéru druhého Venoma, tak ta se odehraje 1. 10. 2020.

Zdroj: GWW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat