Deadpool 3: Film poté, co na něj začal dohlížet Marvel, opustila jeho tvůrkyně

Zajímavé.

Je to jen pár hodin, co Ryan Reynolds potvrdil, že Marvel pracuje na třetím Deadpoolovi. Jak víme, bude to první díl série, který vznikne přímo pod dohledem téhle společnosti, předchozí dva měl na starosti Fox, který se na začátku tohoto roku stal součástí Disneyho.

SOUVISEJÍCÍ: UŽ SE PRACUJE NA FILMU DEADPOOL 3

Není tak jasné, jak změna studia ovlivní film (zda nebude mít například nižší přístupnost, i když bylo naznačeno, že by k tomu dojít nemělo), ale co jasné je skutečnost, že kvůli tomu, že Deadpool 3 vznikne pod hlavičkou Marvelu přišel o jednu ze svých důležitých tvůrkyň.

Konkrétně je řeč o Emmě Watts, která u Foxu do jeho převzetí Disneyem působila jako prezidentka produkce a byla to ona, kdo podpořil rozhodnutí, aby série Deadpool byla mládeži nepřístupná.

Nicméně na trojce pracovat nebude s tím, že se o produkci postará Marvel a jeho kreativní šéf Kevin Feige, ale Watts bez práce nebude, produkovat bude několik filmů, na kterých aktuálně Fox pracuje a to včetně série Avatar.

Odchod Watts od Deadpoola samozřejmě nemusí znamenat výraznou změnu, ale také může. Je klidně možné, že někoho od Marvelu napadne, že by bylo lepší, pokud by i on byl vhodný pro celou rodinu a tentokrát tu nebude Emma, aby bojovala za přístupnost R (do sedmnácti let pouze v doprovodu dospělé osoby). Ale snad jsou to zbytečné obavy a i třetí Deadpool bude plný brutality a nekorektního humoru.

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat