Potvrzeno, Marvel už pracuje na filmu Deadpool 3

Prozradil to Ryan Reynolds.

Když se během letošního roku stala společnost Fox součástí Disneyho, plno lidí se obávalo, co to asi znamená pro oblíbenou sérii filmů Deadpool. Přece jen, Disney není zrovna proslulý tím, že by nabízel mládeži nepřístupné filmy a Deadpool mládeži nepřístupný je.

Fandové se tak děsili toho, že buď dojde k utlumení humoru a násilí nebo dokonce další díl Deadpool nebude. Sice se objevovaly zprávy, že Marvel (spadá také pod Disneyho) nabídne mládeži nepřístupnou odnož svých filmů, ale to zatím potvrzeno nebylo.

Co ale nyní potvrzeno bylo je to, že vznikne třetí Deadpool. Prozradil to jeho představitel Ryan Reynolds:

"Ano, s celým týmem na tom zrovna pracujeme. Aktuálně jsme v Marvel [Studios], což je něco jako velká liga. Je to docela šílený. Takže ano, zrovna na tom pracujeme."

Bohužel nepadlo ani slovo o tom, jak to bude s přístupností, nicméně v minulosti bylo naznačeno, že Marvel nemá v plánu ji snižovat, tak snad to platí dál. Stejně tak není jasné, kdy se dočkáme premiéry, ale důležité je, že se na filmu pracuje, takže pokud se něco opravdu hodně nezkazí, měli bychom se v blízké budoucnosti dočkat.

Zdroj: Live With Kelly and Ryan/CB 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat