Michael B. Jordan se rozpovídal o tom, jaký chce, aby byl jeho Superman

Herec údajně Warner Bros. navrhl to, jak by si představoval jeho pojetí Supermana.

Už dlouho se spekuluje o tom, že by novým filmovým Supermanem mohl být Michael B. Jordan. Než začnete šílet, ne, neměl by ztvárnit Clarka Kenta, ale jinou verzi Supermana (v komiksu najdete Supermana tmavé barvy pleti).

Na určitou dobu spekulace o tom, že Jordan bude nosit rudý plášť utichly, ale nedávno server Variety přinesl informaci, že herec přišel s návrhem na to, jaký by měl být jeho Superman, který předložil společnosti Warner Bros.

Teď se Jordan rozpovídal o tom, jaký by chtěl, aby Superman měl být:

"Vše, do čeho se ponořím, by mělo být uděláno správným způsobem. Musí to být naprosto autentické. Víte, jsem fandou komiksů. Rozumím tomu, když fandové reagují ve stylu... 'Ach ne, proč udělali tohle a proč změnili tamto?' V případě určitých věcí bych se cítil stejně. Takže, pokud se někdy do něčeho ponořím, mělo by to být autentické a něco, o čem bych měl pocit, že to lidé skutečně podporují."

Je jasné, že pokud se Michael skutečně stane novým Supermanem, nebudou z toho všichni nadšení, ale ve své podstatě by to nemuselo být špatné. Clark Kent už měl dost prostoru, tak proč nepředstavit jiného Supermana. A kromě toho, Jordanovi komiksové role jdou, byl jednou z nejlepších věcí na Black Pantherovi (2018).

Zdroj: MTV News
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat