Venom 2: Díky úspěchu Jokera možná bude druhý Venom mládeži nepřístupný

Snad to konečně vyjde.

Už v době, kdy bylo oznámeno, že vznikne první film Venom (2018) plno lidí doufalo, že by mohl být mládeži nepřístupný s ohledem na to, že Venom patří k drsnějším komiksovým postavám, které nemají problémy páchat krvavější násilí. Ale nakonec film putoval do kina s přístupností PG-13.

Když ale bylo oznámeno, že bude dvojka, začalo se mluvit o tom, že by tentokrát opravdu mohla být nabídnuta odvážnější podívaná. A vyloučeno to není. Zdá se, že o tom tvůrci uvažují kvůli úspěchu Jokera (2019). Naznačil to producent Matt Tolmach:

"... myslím, že o tom musíte neustále uvažovat, teď, když to funguje... Domnívám se, že Joker ukázal, že můžete uspět [s přístupností R]."

Dál tvůrce zmínil komiksovky Deadpool (2016) a Logan (2017), které také byly mládeži nepřístupné a zabodovaly. Navíc, Matt věří, že...

"Víte, myslím si, že je nejlepší věcí na světě, pokud eRkový film osloví velké publikum. A prostě to znamená, že je tu více příležitostí pro to, zvolit tento druh vyprávění příběhu."

Samozřejmě to není potvrzení, ale zmíněné projekty ukázaly, že komiksovky nepřístupné mládeži nejsou automaticky odsouzeny k finančnímu neúspěchu.

Kromě toho bylo oznámeno, že se ve druhém Venomovi objeví herec Stephen Graham, byť nebylo řečeno, koho ztvární.

Druhý díl Venoma bude mít premiéru 1. 10. 2021.

Zdroj: Deadline

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat