Film s nejvíce chybami letošního roku? Captain Marvel

Které další projekty "zabodovaly"?

Za pár týdnů je tu konec roku a kromě přejídání, válení se u televize a opíjení se během očekávání příchodu nového roku je to také období, kdy se rekapituluje. A to platí i pro televizní a filmovou branži. Objevují se tak různé žebříčky. Některé lichotivé, některé příliš ne. Do druhé kategorie patří přehled filmů s největším počtem chyb serveru moviemistakes.com.

A kdo je na tom letos nejlépe, respektive nejhůře, pokud jde o množství přešlapů?

5. Batman: Hush - 42 chyb

4. Spolujízda - 43 chyb

3. Slunovrat - 45 chyb

2. Avengers: Endgame - 51 chyb

1. Captain Marvel - 59 chyb

Marvelovky obvykle bodují ve spoustě různých přehledů, ale zrovna v tomhle, to asi není pro tvůrce nic moc potěšujícího. Je pravda, že není snadné uhlídat, aby nedošlo k omylům s ohledem na to, že jde o opravdu velké projekty, ovšem 59 chyb už je docela dost.

A jakých přešlapů se filmaři dopustili? Například postavy používaly počítače se softwarem, který v dané době nebyl dostupný a hlavní postava poslouchala píseň, která ještě nebyla vydána. Samozřejmě pak došlo k drobným úletům jako je jinak stažená roleta ve dvou těsně po sobě jdoucích záběrech a podobně, což jsou drobnosti, které jsou ve filmech běžné. Některé chyby jsou sice sporné, ale ať tak nebo tak, tohle "vítězství" si asi Captain Marvel za rámeček nedá.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat