Star Wars: Vzestup Skywalkera - K*revský zklamání, prohlásil herec ze Star Wars seriálu na adresu filmu

Jake Cannavale ze seriálu The Mandalorian není velký fanda nové trilogie.

Premiéra Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) je za námi a přestože víkendové tržby budou podle odhadů masivní, tak názory na film nejsou často zrovna pochvalné a ozývají se i hlasy, které tvrdí, že jde o jeden z nejhorších (ne-li vůbec nejhorší) film ze všech devíti epizod.

A ani všichni herci z universa Hvězdných válek nejsou ze Vzestupu Skywalkera nadšení. Určitě ne Jake Cannavale, který ztvárnil v seriálu The Mandalorian začínajícího nájemného lovce jménem Toro Calican. Jeden z fandů se ho na Instagramu zeptal, jestli by byl naštvaný, pokud by byl součástí nové trilogie, která není mnohdy úplně chválena a jeho odpověď nebyla zrovna jemná:

"Upřímně, myslím, že bych byl naštvanější. Očividně nemůžu mluvit za obsazení. Pro některé herce je to prostě práce nebo jsou jednoduše šťastní, že mohou pracovat. K tomu řeknu, dobře pro ně. Nebo možná k*revsky milují nové Star Wars! V tom případě je to k*rva hustý, že pracují na něčem, co si opravdu užívají. Osobně jsem velkým fandou Star Wars už od dětství. A cítil jsem se opravdu zklamaný obecně leností nové trilogie a také trošku naštvaný kvůli tomu, že převzala kontrolu obecně nad celou sérii, 'Ne, nelíbil se nám konec, který se ostatním líbí už desítky let, tak to změníme!' Osobně bych se cítil opravdu deprimovaný, pokud bych byl v novém filmu Star Wars (myslím tím, jako hlavní postava. Pokud bych byl někdo, kdo nosí kostým mimozemšťana nebo něco takovýho, byl bych k*revsky nadšený... ale i tak)."

SOUVISEJÍCÍ: TŘI NEJLEPŠÍ A TŘI NEJHORŠÍ VĚCI NA STAR WARS: VZESTUP SKYWALKERA

Jake se nebojí silných slov, film se nebál označit za nejhorší Star Wars a k*revský zklamání. Zřejmě tak nevyznává pořekadlo: "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej." Je otázkou, jak na to bude reagovat Disney, ale nebylo by až tak velkým překvapením, pokud by herci znovu nabídl práci. I když, možná bude Disney nad věcí a přizná si, že Vzestup Skywalkera není tím, v co mnozí doufali.



Zdroj: Instagram
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat