Avengers: Endgame už asi dlouho nebudou nejúspěšnějším filmem, zřejmě se jím stane Avatar

Avatar možná opět usedne na trůn nejvýdělečnějšího filmu.

Dlouhé roky byl filmem s nejvyššími tržbami Avatar (2009), který má na kontě 2 789 958 507 dolarů, ale letos ho překonali Avengers: Endgame (2009), když od diváků získali 2 797 800 564 dolarů.

Ovšem tvůrce Avatara James Cameron věří, že by se Avatar opět mohl vrátit na špici žebříčku nejúspěšnějších filmů. Bude totiž znovu uveden do kin.

"Myslím si, že to určitě vyjde. Ale nechme 'Endgame', aby si užila svůj moment a oslavme to, že lidé stále chodí do kin. To mi dává sílu pokračovat dál. Nechci znít uštěpačně, když jsem to bral sportovně (tak, že jsem jim pogratuloval), ale porazili nás jen o čtvrt procenta. Spočítal jsem si to v hlavě, když jsem dnes ráno řídil. Mám dojem, že to účetní nazývají zaokrouhlovací odychylkou."

Možná by se dalo namítnout, že znovuuvedení Avatara není úplně fér, ale Avengers: Endgame udělali to samé, aby překonali Avatara, takže proti tomu nelze nic namítat. I když pravda, Avatar byl už jednou znovuuveden a to v roce 2010 s lehkými úpravami a do kasičky to tvůrcům přisypalo 33,2 milionů dolarů.

Zatím není jasné, kdy bude Avatar znovu uveden do kin, ale dá se očekávat, že to bude před premiérou dvojky nazvané Avatar: The Was of Water. Ta se odehraje 16. 12. 2021.


Zdroj: USA Today
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat