Justice League: Snyderův sestřih by mohl být výrazně brutálnější

Bylo by to fajn.

Ani zhruba dva roky po premiéře Justice League (2017) nepřestává volání po setřihu od původního režiséra Zacka Snydera. A v poslední době to vypadá, že bychom se ho mohli dočkat, protože čím dál víc lidí spojených s filmem potvrzuje existence Snyderovy verze. Nicméně podle všeho Warner Bros. nemá v plánu ji v blízké budoucnosti vypustit do světa, což ale neznamená, že se ji později neuvolní.

A zdá se, že Zack Snyder by mohl nabídnout film, který bude výrazně krvavější než původní podoba Justice League. Proč si to někteří myslí? Protože režisér na Veru zveřejnil obrázek scény, kterou jsme ve filmu neviděli. Je na něm Wonder Woman, která usekla hlavu Steppenwolfovi a to je rozhodně mnohem krvavější konec ústředního padoucha, než který jsme viděli v kinech.

Jen pro zajímavost, v minulosti se objevily zprávy, že k tomu ve filmu skutečně dojde a pak na scénu vstoupí Darkseid a na hlavu svého strýce Steppenwolfa šlápne, čímž dá najevo, že skutečnou hrozbou je on, ne Steppenwolf.

Snyder k obrázku připsal:

"Teď tomu rozumíte."

To není zrovna fráze, která by vše vysvětlila, nicméně se někteří domnívají, že to znamená to, že Snyder chtěl původně nabídnout mládeži nepřístupný film, ale nakonec došlo k tomu, že byl sestříhán tak, aby spadal pod přístupnost PG-13. Pokud bude ale uvolněna Snyderova verze, mohla by být mládeži nepřístupná, tak jak to Snyder možná zamýšlel. Těžko ale říct, jestli na to skutečně fráze "Teď tomu rozumíte," odkazuje nebo to znamená něco jiného.

Snad se to někdy dozvíme a Warner Bros. nebude dělat ofuky se zveřejněním Snyderova sestřihu příliš dlouho.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat