Avengers: Endgame - Populární scéna z filmu měla původně vypadat úplně jinak

Řeč je o představení týmu A-Force.

Jednou ze scén filmu Avengers: Endgame (2019), která vyvolala velké nadšení, bylo to, když se spojily ženské hrdinky, aby se postavily Thanosovi (Josh Brolin) a jeho armádě. Ano, působilo poněkud zvláštně, že se dámy sešly v jeden moment na jednom místě, ale daná chvilka byla hodně efektní a díky ní se ještě více začalo volat po filmu ženského týmu z komiksů známého jako A-Force.

Ovšem, původně měl daný moment vypadat jinak. Jak? Popis se objevil v oficiální knize k Avengers: Endgame. V centru dění znovu byla Captain Marvel (Brie Larson), kterou zasáhlo dělo z gigantické kosmické lodi Thanose. Poté se objevila Rescue (Gwyneth Paltrow), která chránila Captain Marvel před dalšími zásahy. Následně se přidaly další hrdinky, které kolem Captain Marvel vytvořily kruh a odrážely útoky Thanosových poskoků. To poskytlo Captain Marvel čas, aby se vzpamatovala a mohla zaútočit na Thanosovo plavidlo.

Upřímně řečeno mi to zní zajímavěji než to, co jsme nakonec viděli. Není znám důvod, proč se tvůrci rozhodli vydat jiným směrem, ale prostě to udělali a na tom se už nic nezmění.


Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat