WandaVision: Fotky z natáčení ukazují novou supermocnou hrdinku a potvrzují přítomnost populární organizace

O čem je řeč?

Aktuálně se pracuje na jedné z několika marvelovských sérií pro streamovací službu Disney+ nazvané WandaVision. Pokud jde o ni, tak se mluvilo hlavně o tom, že se Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) zřejmě ocitne v jakémsi iluzorním/snovém světě, ale to samozřejmě není jediná zajímavost.

Už nějakou dobu víme, že se dočkáme postavy jménem Monica Rambeau (Teyonah Parris), což je v komiksu velmi mocná hrdinka, která určitou chvíli používala přezdívku Captain Marvel (a také Photon, Pulsar nebo Spectrum).

Jen pro informaci, Monica už nám představena byla, ale šlo o její dětskou verzi, která se objevila ve filmu Captain Marvel (2019), kde ji ztvárnila Akira Akbar. V seriálu WandaVision uvidíme Monicu dospělou a to, jak bude vypadat, si můžete prohlédnout na fotkách z placu.

Snímky s Monicou pak odhalují další věc a to, že uvidíme organizaci S.W.O.R.D., pro kterou zřejmě bude Monica pracovat s ohledem na to, že má její logo na visačce.

S.W.O.R.D. (Sentient World Observation and Response Department) je organizací podobnou S.H.I.E.L.D.u, ovšem jejím úkolem je chránit Zemi před mimozemskými hrozbami.

Oficiálně nám S.W.O.R.D. ještě představen nebyl, ale v potitulkové scéně ve Spider-Man: Daleko od domova (2019) se Nick Fury (Samuel L. Jackson) objevil na vesmírné stanici, o které si mnozí myslí, že jde o Peak VII, což je jedna ze základen právě S.W.O.R.D.u, ale to Marvel zatím nepotvrdil.

Pokud jde o premiéru seriálu WandaVision, tak ta se odehraje pravděpodobně na začátku roku 2021.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat