The Eternals: Kdo bude prvním gay superhrdinou představeným v marvelovské týmovce

Zřejmě vyšlo najevo, kdo bude prvním homosexuálním hrdinou.

Marvel v minulosti slíbil, že jeho postavy budou více rozmanité, takže hlavními hrdiny nebudou jen bílí heterosexuální muži. Postupem času jsme se tak dočkali ústředních postav tmavé pleti, sólového filmu ženské hrdinky a slíbeno bylo také to, že uvidíme například homosexuálního superhrdinu.

Brian Tyree Henry
Ten bude představen v týmovce The Eternals, ale protože v ní bude velké množství postav, nebylo jasné, o kterém hrdinovi je řeč.

Podle všeho to ale bylo odhaleno v traileru na film promítnutém pár vybraným šťastlivcům na akci CCXP 2019 a zdá se, že by to měl být Phastos, kterého ztvárňuje Brian Tyree Henry. Phastos bude mít manžela, rodinu a bude to prezentováno jako normální součást jeho života, nebude z toho děláno velké halo, což je jedině dobře, protože asi málokdo stojí o další fňukání o tom, že brzy budou bílí hetero hrdinové menšinou, což je s prominutím kr*vina, protože těch je a ještě hodně dlouho bude v marvelovkách (a nejen jich) většina.

Co se týče Phastose, tak jde o výjimečně inteligentního mechanika, inženýra a technika, který po vzoru svého patrona, řeckého boha Héfaista nosí kladivo, které mu umožňuje rychle vytvářet různé předměty. Kromě toho je extrémně silný (silnější než většina členů Eternals), dokáže manipulovat s kosmickou energií, což znamená, že vysílá energetické paprsky z očí a rukou a navíc je velmi obtížné ho zranit.

Premiéra filmu je naplánována na 5. 11. 2020.

Zdroj: Out
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat