Mads Mikkelson jako záporák z Thora a Keanu Reeves jako x-menovský padouch

Jak mohli pánové vypadat?

V Thor: Temný svět (2013) byl ústředním záporákem temný elf Malekith, kterého ztvárnil Christopher Eccleston. Určitou dobu se ale uvažovalo o tom, že by ho měl hrát Mads Mikkelson. K tomu nakonec nedošlo, ale objevily se artworky, které ho jako Malekitha ukazují. A netřeba asi připomínat, že Mads se nakonec stal součástí Marvelovského filmového universa, když si zahrál zloducha jménem Kaecilius ve filmu Doctor Strange (2016).





Už párkrát to vypadalo, že filmovým divákům bude představen x-menovský padouch Mr. Sinister. Zatím k tomu ale nedošlo. Ale samozřejmě fandové rádi diskutují o tom, koho by si v téhle roli představovali. A některým z nich by se líbil například Keanu Reeves. Umělec BossLogic se tak vrhl do práce a připravil obrázek, který ukazuje, jak by Keanu jako Mr. Sinister mohl vypadat.

Jen pro informaci, nejsou žádné zprávy o tom, že by si ho Keanu měl zahrát, ale je možné, že se v některé marvelovce objeví, protože měla proběhnout jednání s Marvelem. Kvůli které roli ale není jasné.

Zdroj: CBM

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat