Tom Cruise je moc starý na akční filmy, myslí si známý autor

Odvážná slova.

Tom Cruise už není žádný mladík, je mu 57 let, ale je ve skvělé fyzické kondici a není žádným tajemstvím, že dělá, co nejvíce kaskadérských kousků sám. Prostě a jednoduše, většina z nás by asi chtěla v jeho věku mít alespoň půlku jeho energie. Ovšem, jsou tu lidé, kteří si myslí, že by měl akční role pověsit na hřebík.

Patří mezi ně třeba autor Lee Child, který napsal knihy ze série Jack Reacher, v jejichž filmových adaptací hrál Tom Cruise hlavní roli. Child poznamenal:

"Už je na podobné věci příliš starý. Je mu 57 let, potřebuje se posunout dál, stát se charakterním hercem. To může dělat dalších 20 let. Má talent. Je to skvělý člověk, velmi ohleduplný, zábavný."

Je pravda, že druhý film Jack Reacher z roku 2016 příliš parády nenadělal, ale hlavním důvodem nebylo to, že by Tom nezvládal akční momenty. Childova slova se tak zdají trošku drsná, ale samozřejmě je to jeho názor. Nicméně se dá čekat, že spousta lidí by s nimi nesouhlasila.

Pokud jde o Jacka Reachera, tak se třetí film neplánuje, ale pracuje se na seriálové verzi. A co se týče Toma, tak ten nemá v plánu se akčních rolí v blízké budoucnosti vzdát. Příštího rok ho uvidíme ve druhém Top Gunu a hodlá pokračovat v sérii Mission: Impossible.



Zdroj: The Time

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat