Dost bylo komiksovek pro děcka, po úspěchu Jokera DC údajně hodlá točit víc mládeži nepřístupných filmů

Dobrá zpráva?

Z Jokera (2019) se stal nečekaný hit. Už teď se může pochlubit tím, že je to nejúspěšnější mládeži nepřístupný film, komiksovka s nejvyšším čistým ziskem a je možné, že půjde také o projekt od DC s nejvyššími tržbami. A je to rozhodně úctyhodné s ohledem na to, že osud nebyl filmu příliš nakloněný. Jared Leto se údajně snažil zabránit jeho vzniku a Warner Bros. dalo k tvůrcům k dispozici méně než 70 milionů dolarů jako rozpočet, což je na poměry komiksovek málo. Ale bez ohledu na překážky se z Jokera vyklubala velmi úspěšná podívaná.

A asi nikoho nepřekvapí, že Warner Bros a DC. údajně hodlají v budoucnu nabídnout víc komiksovek s přístupností R (do sedmnácti let pouze v doprovodu dospělé osoby). Původně se filmová studia obávala financovat projekty, které nejsou rodinné, ale postupem času se začalo ukazovat, že přístupnost R není automaticky příčinou malých tržeb a Joker je toho dalším důkazem.

Warner Bros. zatím nepotvrdilo, že hodlá nabídnout větší množství mládeži nepřístupných filmů (nicméně minimálně o jednom víme, bude to týmovka Birds of Prey), ale nebylo by to šokem, pokud by jich rychle přibývalo. Ostatně, i největší konkurent na poli komiksovek Marvel údajně zvažuje "eRkovou" odnož svých filmů.



Zdroj: Variety


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat