Mark Ruffalo prosazuje film Hulk vs Wolverine

A prohlédněte si, jak mohla vypadat bojová scéna s Hulkem a Black Pantherem.

V komiksovém i světě animovaných filmů už se Hulk a Wolverine střetli. Ale v případě hraných filmů jsme toho svědky ještě nebyli. Ale dá se tušit, že by o to fandové stáli a stejně tak i představitel Bruce Bannera/Hulka Mark Ruffalo:

"Kevin Feige se mě zrovna minulý týden ptal, jestli mám nějakého nové nápady nebo příběhy pro Hulka. A já říkám, 'Ano, myslím si, že jsou tu stále další příběhy k odvyprávění.' A on na to, 'Dobře, tak proč se nezastavíš a neřekneš mi o nich a uvidíme, jestli pro tebe najdeme místo v marvelovském universu."

Není jasné, zda Mark navrhl následující nápad kreativnímu šéfovi Marvelu Kevinu Feigeovi, ale rozhodně by byl rád, pokud bychom se střetu Wolverina a Hulka dočkali:

"Hulk vs. Wolverine. To bych rád viděl."

A byť se asi nedá počítat s tím, že se něčeho dočkáme v blízké budoucnosti, tak v lednu letošního roku se stal Fox součástí Disneyho (tomu patří i Marvel) a tím pádem se práva na Wolverina a hromadu dalších postav vrátila Marvelu. Není tedy vyloučeno, že by Hulk s Wolverinem mohli poměřit síly.

Když už jsme u Hulka, tak jsme ho samozřejmě viděli v Avengers: Endgame (2019) a původně bylo v plánu, že právě Hulk spojí síly s Black Pantherem (Chadwick Boseman) během velkolepé bitvy proti Thanosovi (Josh Brolin) a jeho armádě. To jsme nakonec ve finálním sestřihu neviděli, ale alespoň si můžete prohlédnout náčrty toho, jak to mělo vypadat. Zajímavé je, že Hulk měl záměrně udeřit Black Panthera, aby "nabil" jeho oblek kinetickou energií.

Zdroj: Marvel (skrze CB)

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat