Suicide Squad vs Strážci Galaxie, které natáčení si víc užil režisér pracující pro Marvel i DC?

James Gunn se rozpovídal o tom, které natáčení ho bavilo nejvíce.

James Gunn je šikovný tvůrce, odstartoval povedenou sérii Strážci Galaxie pro Marvel. Poté byl ale vyhozen, když vyšlo najevo, že před cca deseti lety měl nejapné vtípky na sociálních sítích. Šance se ihned chopila společnost Warner Bros. a najala Jamese kvůli scénáři (a později ho přesvědčila i k režii) filmu Suicide Squad (nicméně se James pro Marvel postará o třetí Strážce Galaxie, aby to nebylo málo komplikované).

Je tak na místě otázka, jaké natáčení si vlastně James nejvíc užil? Byla větší sranda pracovat pro Marvel nebo DC?

"Všechny byly náročné. Film Super byl fyzicky brutální - tolik natáčení a tak málo času. První [Strážci Galaxie] byli děsiví, protože jsem nevěděl, jestli se lidem zalíbí jejich atmosféra. Druhý díl byl nejnáročnější, kvůli mému psychického stavu. [Suicide] Squad je nejvíce komplexní a největší, ale také je to největší zábava. Ale když to vezmu kolem a kolem, tak si myslím, že to bylo Vol. 2 (druzí Strážci Galaxie, pozn. redakce)."

Zajímavou informací je, že Suicide Squad jsou "větším" filmem, než Strážci Galaxie, ale to neznamená, že musí být zákonitě lepší. To se dozvíme za dva roky, konkrétně 5. 8. 2021, kdy bude mít Suicide Squad premiéru. Poté se Gunn vrhne na natáčení třetích Strážců Galaxie.

Zdroj: Instagram


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat