Fotka Supermana s neblaze proslulým knírem a myslí si Taron Egerton, že je vhodný na roli Wolverina?

Komiksové střípky.

V případě dotáček pro Justice League (2017) se asi nejvíce řešila vcelku úsměvná věc a to digitálně odstraněné vousy Henryho Cavilla (Superman). V dané době totiž Henry natáčel film Mission: Impossible - Fallout (2018) a nesměl se oholit. Digitální experti tak měli za úkol vousy ze záběrů pro Justice League odstranit. Ale úplně to nevyšlo, nebyla to zrovna povedená práce. A aktuálně si můžete prohlédnout fotky Henryho v kostýmu Supermana, jak vypadal předtím, než byly vousy odbrány.



Hugh Jackman už dál hrát Logana/Wolverina nebude. Ovšem, v lednu tohoto roku se (nejen) tahle postava stala součástí Marvelovského filmového universa a je v podstatě jisté, že Marvel bude časem hledat nového představitele. Jedním ze jmen, které padá často, je Taron Egerton. Ten se k tomu už několikrát vyjádřil a udělal to znovu:

"Myslím, že tyhle filmy miluji a mám spoustu přátel, kteří v nich mají role a milují to a užívají si to... nevím. Myslím si, že je Logan opravdu zajímavý. Jsem ohledně toho trochu bezradný, nikdy jsem si nepřipadal jako člověk typově vhodný na Wolverine. Myslím si, že je to otázka ještě několika let. Vím, že Kevin (Kevin Feige, šéf Marvel Studios, pozn. redakce) mluvil o tom, že se to bude řešit za pár let. Možná za pár let budu vypadat dostatečně drsně. Není žádným tajemstvím, že jsem fandou těchto filmů a samozřejmě bych byl velmi rád jejich součástí."

Taron by byl určitě zajímavou volbou, ale jak bylo řečeno, je to spíše otázka budoucnosti, takže zatím můžeme jen spekulovat o tom, koho si Marvel vybere.

Zdroj: Reddit, CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat