Batman: Tohle je nová Catwoman

Matt Reeves nakonec získal Zoë Kravitz.

Nedávno se objevily zprávy, že režisér dlouho plánované komiksovky The Batman Matt Reevese by rád v roli Catwoman viděl Zoë Kravitz (což je mimochodem nevlastní dcera Jasona Momoy, který ztvárňuje Aquamana). Nicméně to vypadalo, že čím dál více obsazovaná herečka má nabitý diář a nebude k dispozici.

Očividně ale je, protože bylo aktuálně oznámeno, že Selinu Kyle/Catwoman ztvární právě favoritka Reevese Zoë.

Reeves chtěl mít rozmanité obsazení a to se mu splní, už se mu povedlo obsadit Jeffreyho Wrighta do role Jima Gordona (s ohledem na to, že The Batman bude o mladém Netopýřím muži, není jasné, zda už to bude komisař) a teď získal Zoë pro postavu Catwoman.

Z minulosti už víme, že si Batmana zahraje Robert Pattinson. Je tak jasné, že půjde o netradiční komiksovku, minimálně po stránce obsazení.

Je ale na místě poznamenat, že to Zoë nebude mít lehké. Pokud se budeme bavit pouze o filmech, tak Catwoman si zahrály dvě zajímavě herečky a to skvělá Michelle Pfeiffer (v Burtonově filmu Batman se vrací) a Anne Hathaway (v Nolanově Batman se vrací, ovšem tam nikdy nebylo řečeno, že jde o Catwoman, byť to bylo očividné).

Uvidíme, jak si Reeves s Batmanem poradí. Premiéra proběhe 24. 6. 2021.

Zdroj: TheWrap


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat