Crossover filmů Spider-Man a Venom? Směřujeme tam, nechal se slyšet tvůrce

Že bychom se přece jen dočkali?

Když vznikal první film Venom (2018) nebylo úplně jasné, zda je nebo není součástí Marvelovského filmového universa. Ale ať už to bylo jakkoliv, tak fandové doufali, že se dočkáme alespoň camea Spider-Mana (Tom Holland), který je s Venomem neodmyslitelně spojen. Nakonec k tomu ale nedošlo.

Ovšem, situace je aktuálně taková, že by se to mohlo odehrát v budoucnu. Umožňuje to nová smlouva Disneyho a Sony a kromě toho, Sony asi pomalu začne budovat vlastní komiksové universum, protože se zdá, že Spider-Man se v určitém bodě od Marvelovského filmového universa oddělí (nová smlouva je na třetí film Spider-Man a jednu další marvelovku, poté je budoucnost nejasná).

To vše nahrává tomu, aby se světy Venoma a Spider-Mana prolnuly a je to také plán režiséra prvního filmu Venom Rubena Fleischera (u dvojky ho nahradil Andy Serkis, ale jak to vypadá, Ruben se bude na pokračování nějakým způsobem podílet):

"Vše k tomu směřuje. A je to vzrušující věc, protože jsme změnili origin Venoma... v komiksu se vyvinul ze Spider-Mana, ale kvůli vztahu Marvelu-Sony jsme nebyli schopni to udělat. A věc se má tak, že si myslím, že k tomu míříme a bude vzrušující toho být svědky, až se opravdu střetnou."

Není jasné, jestli k tomu dojde ve druhém dílu Venoma, který bude mít premiéru 2. 10. 2020, ale nebylo by to překvapením. Není důvod váhat, když je vztah Sony a Marvelu (alespoň na nějakou dobu) vyřešen.

Zdroj: Fandom

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat