Šéf společnosti Disney popsal, jak Tom Holland "zachránil" Spider-Mana

Bob Iger vysvětlil, jak herec pomohl s dohodou.

Původně to nevypadlo vůbec nadějně. Disney a Sony se nemohly dohodnout na další spolupráci v případě Spider-Mana a tak se zdálo, že na dalším filmu Spider-Man bude pracovat Sony samo a Spider-Man se oddělí od Marvelovského filmového universa.

SOUVISEJÍCÍ: TOM HOLLAND SE ZASLOUŽIL O DOHODU MEZI SONY A DISNEYEM

Pak se začalo mluvit o tom, že by Disney mohl práva na Spider-Mana odkoupit, ale nakonec se situace vyvinula jinak. Disney a Sony se dohodly na tom, že budou spolupracovat i na třetím filmu Spider-Man a postava se také objeví ještě v jedné (zatím nejmenované) marvelovce.

A ukázalo se, že na tom má velkou zásluhu představitel Spider-Mana Tom Holland, který přesvědčil šéfy obou společností, aby to ještě zkusili.

Právě to, jak to mladý herec dokázal, popsala hlava firmy Disney Bob Iger:

"Byla tu událost nazvaná D-23 a Tom tam byl, protože pracuje na novém filmu od Pixaru nazvaném Onward. Řekl něco o tom, že je zřejmé, že fandové chtějí Toma zpět jako Spider-Mana. Bylo patrné, že mu na tom opravdu záleží. Je skvělým Spider-Manem. Měl jsem pro něj pochopení a bylo zřejmé, že fandové chtějí, aby k tomu došlo... zavolal jsem tak pár lidem. On mi zavolal a já zavolal jim... někdy společnosti, když vyjednávají, zapomenou na to, že jsou tu i jiní lidé, kterým na tom opravdu záleží."

Vyšlo to a tak se na zatím nepojmenovaném třetím dílu série Spider-Man budou podílet obě společnosti. Premiéra je naplánována na 16. 7. 2021.

Zdroj: CBM
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat