Poděkujte Tomu Hollandovi za to, že Spider-Man zůstane u Marvelu. Výrazně k tomu přispěl

Mladý herec pomohl s dosažením nové dohody.

Před pár týdny se objevily zprávy, že se společnostem Disney a Sony nedaří dohodnout na podmínkách nové smlouvy a vypadalo to tak, že Spider-Man už dál nebude součástí Marvelovského filmového universa.

Poté se začalo mluvit o tom, že Disney bude chtít od Sony práva na Spider-Mana odkoupit, ale nakonec bylo tak trochu překvapivě oznámeno, že se firmy přece jen dohodly a na třetím filmu Spider-Man bude Sony znovu spolupracovat s Marvelem a Spider-Man se objeví ještě v jedné marvelovce.

Už jen málokdo čekal, že to vyjde, ale stalo se a fandové za to mohou poděkovat i představiteli Spider-Mana Tomu Hollandovi, který pomohl Disneymu a Sony uzavřít novou dohodu.

Mladý herec podle všeho přesvědčil výkonného ředitele firmy Disney Boba Igera a šéfa Sony Toma Rothmana, aby se zkusili dohodnout a byl natolik přesvědčivý, že pánové začali dál jednat a nakonec si potřásli rukou.

Herec jim měl připomenout to, jak fandové volají po spolupráci Sony a Marvelu a zabralo to. Nakonec se Disney spokojil s tím, že bude mít 25 % ze zisku třetího Spider-Mana (původně chtěl 50 %) a Sony souhlasilo, že se Spider-Man ukáže v další marvelovce (zatím není jasné jaké).

A Tomovi se musí nechat, že má odvahu, oslovit přímo Boba Igera, to není jen tak, patří k nejmocnějším lidem v Hollywoodu. Ale herec samozřejmě postavu Spider-Mana miluje a stejně tak je známo, že zbožňuje své fandy a tak udělal vše pro to, aby splnil jejich přání o pokračující spolupráci Marvelu a Sony.

Další (zatím nepojmenovaný) film Spider-Man bude mít premiéru 16. 7. 2021.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat