Tvůrci chtějí jako Catwoman Valkýru z Thora, Nakiu z Black Panthera nebo Storm z X-Menů

A koho si v Suicide Squad zahraje Idris Elba?

Režisér Matt Reeves očividně hodlá obsazovat role ve filmu The Batman nečekanými tvářemi. Jima Gordona tak ztvární Jeffrey Wright a do role Catwoman chtěl údajně Zoë Kravitz. To ale nevyšlo.

Tvůrci ale prý mají jiné zajímavé kandidátky. Konkrétně jsou prý favoritkami Tessa Thompson, která ztvárňuje Valkýru v marvelovských filmech, Alexandra Shipp, ta pro změnu hraje Storm ve filmech X-Men, Lupita Nyong'o, kterou znáte jako Nakiu z Black Panther (2018)Gugu Mbatha-Raw z Krásky a zvířete (2017) a Logan Browning ze seriálu Drazí běloši.

Pokud vás překvapuje, že Reeves chce Catwoman tmavé barvy pleti, není to poprvé, v seriálové verzi Batmana ze 60. let tuhle postavu ztvárnila Eartha Kitt.

Premiéra filmu Batman je naplánována na 24. 6. 2021.

Idris Elba by si měl zahrát...


Už delší dobu víme, že se v Suicide Squad objeví Idris Elba. Původně bylo v plánu, že nahradí Willa Smitha v roli Deadshota, ale nakonec se tvůrci rozhodli jinak s tím, že Idris si zahraje někoho jiného, aby zůstala otevřená vrátka pro případný návrat Willa budoucnu.

Nebylo ale prozrazeno, koho tedy dostane Idris na starost. Teď se ale objevily informace (které Warner Bros. ještě nepotvrdilo), že by mělo jít o Bronze Tigera. To je v komiksu jeden ze stěžejních členů Suicide Squad a patří k nejlepším bojovníkům od DC, který dokázal porazit Batmana a je na úrovni Lady Shivy. Ta je považována za největší mistryni bojových umění v DC universu.

Bronze Tiger se už v hrané podobě představil, v seriálu Arrow ho hraje Michael Jai White.

Suicide Squad bude mít premiéru 5. 8. 2021.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat