Vtipný mem varuje před nebezpečností Kapitána Ameriky. A trailer na marvelovský seriál Runaways, ze kterého si učurnete blahem

Komiksové střípky.

Filmoví fandové jsou kreativní, to už nám ukázali mnohokrát. A mnohdy jsou také vtipní. To dokazuje mem, který dává vědět, že Kapitán Amerika (Chris Evans) může být nebezpečný. Mem kombinuje varování z lahve s vodou, které zní "Cap is a CHOKING HAZARD". V angličtině je Cap zkratka pro slovo Captain (Kapitán), ale také je to výraz používaný pro uzávěr. A v tomto případě to tedy je jak varování před tím, že víčko může vést k udušení, ale také to, že udušením může hrozit Kapitán. A právě na to odkazují další snímky v koláži.


Pokud jste praví marvelovští fandové, tak určitě znáte seriál Runaways streamovací služby Hulu. Ten má za sebou dvě řady a obě byly velmi zábavné. Zdá se, že to stejné bude platit i pro tu třetí. Těšit se můžeme nejen na hromadu akce, ale také na Morganu la Fay v podání Elizabeth Hurley a z čeho budou milovníci Marvelu určitě unesení, tak z toho, že se konečně ukáží postavy z jiného marvelovského seriálu Cloak & Dagger. To je crossover, na který jsme čekali dlouho. A ještě si pár týdnů počkáme, premiéra třetí řady se odehraje 13. 12. 2019.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat