Spider-Man zůstává u Marvelu, jak na to reagují Tom Holland a představitel Hulka? A synopse asijské marvelovky Shang-Chi

Komiksové střípky.

Už to jistě víte, Spider-Man bude ještě nějakou dobu součástí Marvelovského filmového universa. Sony a Disney se nakonec dohodly.

Kromě toho, že to vyvolalo velké nadšení mezi fanoušky, se k situaci vyjádřili i někteří herci. Například Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk), který na Instagramu vzkázal Tomu Hollandovi:

"Zpět lusknutím prstu. Měl jsem tušení, že tě znovu uvidíme."

Pokud jde o zmíněného Toma Hollanda (který se mimochodem s Markem přetahuje o titul největší marvelovské drbny), jeho reakce na novou dohodu Disneyho a Sony není psaná, ale je o to výmluvnější:







Příspěvek sdílený Tom Holland (@tomholland2013),

Svou reakci zveřejnila také představitelka MJ Zendaya.
Třetí film Spider-Man by se měl objevit v červenci roku 2021, o režii opět jedná Jon Watts.

Oficiální synopse k filmu Shang-Chi toho moc neprozradí

Jak asi víte, Marvel chystá svůj první film s asijským superhrdinou v hlavní roli. Ponese jméno Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings a aktuálně se objevila (trochu stručná a ne moc detailní) zápletka: 

"V komiksu je Shang-Chi  synem v Číně se nacházejícího globalisty, který vychoval a vzdělal svého potomka ve svém před okolním světem uzavřeném sídle. Jeho syn intenzivně trénoval bojová umění a získal tak nepřekonatelné dovednosti."

Žádné velké novinky jsme se tedy nedočkali, to, že je Shang-Chi expert na bojová umění víme. Na více informací si tak budeme muset počkat.

Samotný film má pak premiéru 11. 2. 2021


Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat