Marvel prý dál plánuje odchod Spider-Mana z jejich universa

Asi bylo předčasné se radovat.

Je to jen chvíle, co bylo trochu překvapivě oznámeno, že se společnosti Sony a Disney dohodly a Spider-Man z Marvelovského filmového universa neodejde. To většinu fandů Pavoučího muže potěšilo, ale zřejmě je na místě trošku krotit radost. Vypadá to totiž, že dohoda neměla zajistit dlouhodobou spolupráci, ale naopak poskytnout Marvelu prostor, aby připravil půdu pro odchod Spider-Mana z Marvelovského filmového universa.

SOUVISEJÍCÍ: DETAILY NOVÉ DOHODY MEZI SONY A DISNEYEM O SPIDER-MANOVI

Jak od nás víte, nová smlouva zahrnuje spolupráci na třetím dílu série Spider-Man (premiéra v červenci 2021) a účast Spider-Mana (Tom Holland) v jednom dalším marvelovském filmu. Ale podle nových informací prezident Marvel Studios Kevin Feige hodlá těchto dvou projektů využít jako rozloučení se Spider-Manem.

Pokud jste tedy doufali, že nová smlouva je zárukou další dlouhotrvající účasti Spider-Mana v Marvelovském filmovém universu, opak je zřejmě pravdou. Na druhou stranu, je to pořád lepší, než pokud by se společnosti nedohodly vůbec a Spider-Man by z marvelovských filmů zmizel a bylo by to vysvětleno pár větami, jako by se vlastně nic nedělo.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat