Ms. Marvel: Kdy se začne natáčet seriál o marvelovské muslimské superhrdince?

Kdy padne první klapka seriálu Ms. Marvel?

Marvel se rozhodl vydat cestou větší rozmanitosti svých seriálových a filmových postav. A tak dostane šanci také Kamala Khan, která je čtvrtou nositelkou jména Ms. Marvel.

Kamala je první muslimskou superhrdinkou, která se dočkala svého komiksu. Ten odstartoval v únoru 2014 a stal se z něj bestseller.

Jde tak o hodně novou komiksovou postavu, ale i tak se dočká seriálové verze na streamovací službě Disney+. Kromě toho už bylo naznačeno i to, že se Ms. Marvel bude objevovat také ve filmových marvelovkách.

Pokud jde o seriál, tak jeho showrunnerkou bude Bisha K. Ali a už je i známo, kdy začne natáčení. Bude to za rok, tedy v září 2020.

Je tak jasné, že jsou přípravy v plném proudu a určitě se tvůrci už poohlíží po představitelce hlavní role. Tak snad budou mít šťastnou ruku.

Mimochodem, pokud Ms. Marvel neznáte, tak jde o velkou fanynkou Captain Marvel, která má schopnost rychlé regenerace, nadlidské síly, rychlosti a dokáže měnit tvar svého těla (výrazně ho natahovat nebo smršťovat). Kromě toho dovede také napodobovat vzhled jiných lidí nebo neživých předmětů. Ms. Marvel byla nebo stále je členkou různých skupin, včetně Avengers.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat