Mem tvrdí, že je Iron Man nejsilnějším z Avengerů

Jak to?

Je to prostě a jednoduše "nutná" diskuse. Kdo je vlastně nejsilnější Avenger? Hulk (Mark Ruffalo), Thor (Chris Hemsworth), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) nebo Captain Marvel (Brie Larson).

Každý má asi svůj tip, ale následující mem tvrdí, že nejsilnějším (nebo minimálně nejodolnějším) Avengerem je Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.). A jaký je argument pro tohle tvrzení? Jednoduchý, jediný Tony Stark neřval jako o život, když použil rukavici Infinity Gauntlet s Kameny nekonečna. Thanos (Josh Brolin) křičel, Hulk křičel, ale Tony Stark ne.

Samozřejmě se vyrojila hromada teorií, proč Tony ani nepípl. Některé tvrdí, že je na bolet paže zvyklý, protože ji měl zraněnou několikrát, jiné, že Hulk a Thanos jako superodolné bytosti nebyli připraveni na bolest, zatímco Tony jako "obyčejný" člověk ano. Nápadů, proč jako jediný nedal najevo utrpení (ne v podobě křiku) je několik, ale těžké říct, jaký byl důvod, proč to snášel tak dobře. Spekulovat o tom můžeme, jak je libo, ale dokud to neprozradí tvůrci, odpověď se nedozvíme.
The real HERO 😎 from r/Avengers
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat