V roce 2021 se objeví rekordní počet marvelovských filmů

Kolik?

Je zvykem, že Marvel vydává ročně maximálně tři filmy. A zažili jsme i roky, kdy se objevil pouze jeden. Což asi bylo pro fandy marvelovek málo. Ovšem, v blízké budoucnosti jim to bude vynahrazeno, protože rok 2021 bude rekordní, pokud jde o počet premiér filmů z Marvelovského filmového universa.

Díky tomu, že se Disney a Sony dohodly na spolupráci na třetím filmu Spider-Man, se totiž nedočkáme tří, ale hned čtyř filmů.

Prvním bude Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, který se objeví 11. 2. 2021. Jde o první sólovku od Marvelu se asijským superhrdinou. Jmenuje se samozřejmě Shang-Chi a je to jeden z nejlepších bojovníků o v marvelovském vesmíru.

Následovat bude Doctor Strange in the Multiverse of Madness 6. 5. 2021. Víme, že se ve filmu můžeme těšit i na Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Ostatně její seriál WandaVision (premiéra na začátku roku 2021) má připravit půdu právě pro druhý film Doctor Strange.

Třetím filmem bude zmíněný zatím nepojmenovaný Spider-Man, který má premiéru naplánovanou na 15. 7. 2021. A spekuluje se, že právě tenhle film a ještě jedna marvelovka by měly být rozlučkou se Spider-Manem, pokud jde o Marvelovské filmové universum.

Poslední marvelovkou v roce 2021 pak bude Thor: Love and Thunder, který se do kin vřítí 4. 11. A určitě je spousta lidí zvědavých, protože ve filmu uvidíme hned dva Thory. Jednoho v podání Chrise Hemswortha a dalšího, kterého ztvární Natalie Portman.

Za dva roky si prostě komiksoví fandové v kinech užijí. A nejen to, chystá se ještě hromada marvelovských seriálů (kromě WandaVision, také Loki, animovaný What If...? a Hawkeye).

Zdroj: Wikipedia
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat