Pozor, pozor, Spider-Man dál zůstává součástí Marvelovského filmového universa

Hlavně, že to není zmatené.

Nedávno se objevily zprávy, že se Sony a Disney nedohodly na tom, jak to bude dál se Spider-Manem a na 99 % to vypadalo, že se Spider-Man oddělí od Marvelovského filmového universa (MCU) a bude fungovat pouze ve světě vytvořeném Sony.

Následně probíhala ještě další jednání, ale ani ta nedopadla dobře. Poté se mluvilo o tom, že by Disney odkoupil práva na Spider-Mana, ale Sony prý chtělo 10 miliard dolarů a Disney je zaplatit nehodlal. Čekalo se tak, že se bude dál zdlouhavě jednat.

Ale jako blesk z čistého nebe přišla zpráva, že i třetí film Spider-Man BUDE produkovat prezident Marvel Studios Kevin Feige a vznikne v koprodukci Sony a Marvelu. Tím pádem je jasné, že bude součástí Marvelovského filmového universa a navíc bylo prozrazeno, že se Spider-Man bude i v budoucnu objevovat v marvelovských filmech. Feige se nechal slyšet:

"Jsem nadšený, že Spideyho dobrodružství v MCU bude pokračovat a já a všichni ostatní z Marvel Studios jsme opravdu nadšení, že na tom budeme dále spolupracovat. Spider-Man je silnou ikonou a hrdinou, jehož příběhy oslovují všechny věkové kategorie a publikum z celého světě. Kromě toho je jediným hrdinou se superschopností procházet napříč filmovými universy, takže Sony bude pokračovat v práci na svém vlastním Spidey-vesmíru a nikdy nevíte, jaká překvapení pro vás budoucnost chystá."

Zatím není jasné, kdy třetí film vznikne, ani, kdo ho bude režírovat (Jon Watts měl smlouvu na dva díly, ale aktuálně prý jedná i o trojce a vypadá to hodně nadějně), ale skvělou zprávou pro fandy jistě je, že Spider-Man (Tom Holland) nedá sbohem svým marvelovským spolubojovníkům.


Zdroj: ComingSoon

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat