Na který marvelovský film je nejpyšnější šéf Disneyho

Bob Iger promluvil o svých favoritech.

Marvel patří Disneyemu (ostatně jako spousta jiných značek) a jde o jeho výraznou součást s ohledem na to, že marvelovské projekty vydělávají ohromné peníze.

Aktuálně tvoří Marvelovské filmové universum desítky filmů a seriálů, takže je docela těžké najít svého favorita. Ale šéf společnosti Disney Bog Iger ho má. Je to film Black Panther (2018).

Zatímco v našich končinách diváci film hodnotí docela chladně (a soudě podle komentářů je to částečně i z rasových důvodů), tak v USA je Black Panther kultovní podívanou, na kterou pějí chválu novináři i publikum.

Ostatně, je to jedna z prvních komiksovek s hrdinou a téměř kompletním obsazením tmavé pleti, což v Hollywoodu rozhodně není běžné.

Bob Iger (a mnozí další) si tak na filmu cení toho, že má výrazný kulturní a společenský dopad. Iger prozradil, že na Black Panthera obdržel víc pozitivních rekcí než na ostatní filmy a to dokonce i od bývalého prezidenta Baracka Obamy nebo od slavné moderátorky Oprah Winfrey.

"Zážitek ze sledování Black Panthera s davem lidí, který naplnil kino Dolby Theatre během premiéry zůstává jedním z nejvíce zapamatovatelných zážitků mé kariéry," prozradil Iger ve své knize Ride of A Lifetime.

Zdroj: CB

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat