Šéf Marvelu spěchá na pomoc Star Wars, pracuje na novém filmu z universa Hvězdných válek

Kevin Feige spojí síly s prezidentkou Lucasfilmu Kathleen Kennedy.

Není úplně málo těch, kteří si stěžují, že filmy Hvězdné války už nejsou to co bývaly. Já mezi ně nepatřím, ale kritika prostě existuje. Ovšem, v dohledné budoucnosti se dočkáme hned několika filmů z universa Star Wars, takže se třeba názor peskovačů změní.

Pomoci by tomu mohl prezident Marvel Studios Kevin Feige, který výrazně přispěl k úspěchu Marvelovského filmového universa. Právě Kevin spojí síly s prezidentkou Lucasfilmu Kathleen Kennedy kvůli zatím blíže nespecifikovaném filmu Star Wars.

Potvrdil to jeden ze šéfů Disneyho (kterému patří Marvel i Lucasfilm) Alan Horn:

"Jsme nadšení z projektů, na kterých Kathy a tým Lucasfilmu pracuje a nejen, pokud jde o Star Wars, ale také o Indiana Jonese a jiných součástí společnosti včetně Children of Blood and Bone s Emmou Watts a Foxem. S blížícím se koncem ságy Skywalkerů se Kathy zaměřuje na novou éru příběhu Star Wars a s vědomím toho, jak oddaným fandou je Kevin, dává smysl, že tihle dva výjimeční producenti budou společně pracovat na filmu Star Wars."

Zatím nejsou o novém filmu Hvězdné války známy žádné detaily, nicméně se mluví o tom, že Kevin Feige má v rukávu jedno velké herecké jméno, které by mělo být prozrazeno během oficiálního oznámení filmu. Kdy k němu ale dojde, tak to není jasné.

A pokud se bojíte toho, že by Kevin mohl odejít od Marvelu, tak to pravděpodobně nehrozí, jen vypomůže Lucasfilmu, podobně jako pomohl Sony se Spider-Manem. To už ale teď dělat nebude, takže se možná zaměřil jiným směrem.

Nejbližším filmem Star Wars je devátá epizoda s podtitulem Vzestup Skywalkera, která bude mít premiéru 19. 12. 2019.





Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat