Disney přestal k propagaci používat Captain Marvel, nahradil ji Iron Man

A Finna zase nahradil Darth Vader.

Prvního listopadu odstartuje streamovací služba společnosti Disney, která se bude jmenovat jednoduše Disney+. Na očekávané platformě uvidíme spoustu zajímavého materiálu, včetně projektů od Marvelu nebo filmů a seriálů z universa Star Wars.

A právě postavy z těchto dvou světů používá Disney k propagaci Disney+. Konkrétně to byli Captain Marvel (Brie Larson) a Finn (John Boyega). Ale minulý čas je na místě, protože aktuálně došlo ke změnám. Nahradili je Iron Man (Robert Downey Jr.) a Darth Vader. Konkrétně řeč o propagačním banneru.

Údajně také došlo ke změna algoritmu na stránce Disney+. Původně propagoval film Captain Marvel (2019), teď "tlačí do popředí" prvního Iron Mana (2008).

K tomu došlo v doby, kdy se začalo mluvit o tom, že s odchodem Spider-Mana (Tom Holland) z Marvelovského filmového universa se začal Marvel obávat o postavu Captain Marvel. Na mnohé lidí nepůsobí úplně příjemně a podle některých zdrojů chtěl Marvel využít sympaťáka Spider-Mana k tomu, aby Captain Marvel "polidštil".

Pokud ale Disney nekoupí práva na Spider-Mana (což má údajně v plánu), tak to realizovat nepůjde a Marvel bude muset najít jiný způsob, jak udělat Captain Marvel sympatičtější. Nicméně to zatím vypadá, že s plánem udělat z Captain Marvel novou hlavní tvář marvelovského světa to nebude zase tak horké...



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat