Iron Man: Mutanti i Spider-Man, na to odkazovala vystřižená potitulková scéna z prvního Iron Mana

O daném momentu se rozpovídal Kevin Feige.

Nedílnou součástí (pokud pomineme Avengers: Endgame) marvelovek jsou takzvané potitulkové scény. Tuhle tradici odstartoval Iron Man (2008) jakožto první film z Marvelovského filmového universa.

Ale jak nyní prozradil prezident Marvel Studios Kevin Feige, daná scéna měla původně vypadat trochu jinak. Nick Fury (Samuel L. Jackson) v ní měl pronést směrem i Tonymu Starkovi/Iron Manovi (Robert Downey Jr.) následující:

"Jako by nehody s gamma zářením, kousnutí radioaktivních brouků a různí mutanti nebyli dost, musím se vypořádávat také s rozmazleným spratkem, který zrovna nevychází s ostatními a který si chce nechat všechny jeho hračky jen pro sebe."

Shrneme si to, gamma záření odkazuje na Hulka, kousnutí radioaktivních broků na Spider-Mana (byť pavouci nejsou brouci), mutanty není třeba vysvětlovat (práva na ně nicméně v dané době patřila Foxu, který se až letos stal součástí Disneyho) a rozmazlený spratek je samozřejmě Tony Stark, který nebyl na počátku zrovna obětavý a nesobecký.

Jak víme, v potitulkové scéně nakonec bylo k vidění něco jiného (viz přiložené video), ale bylo by rozhodně zajímavé, pokud by už na startu Marvelovského filmového universa byl zmíněn Spider-Man a mutanti.

A je to v současné chvíli trochu paradoxní, protože zatímco Spider-Man už dál nebude součástí Marvelovského filmového universa, tak mutanti od letošního ledna ano, protože jak bylo řečeno, Fox se stal součástí Disneyho.



Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat