Marvel prý chce obsadit role Profesora X a Magneta herci jiné barvy pleti. A Spider-Man 2 je lepší než Captain Marvel

Komiksové střípky.

Marvel slíbil, že bude nabízet více a více rozmanitých postav a svůj slib plní. A nehodlá s tím očividně přestat ani v budoucnu. Objevily se (nepotvrzené) spekulace, že by rád viděl v rolích Profesora X a Magneta herce jiné barvy pleti.

To je odvážný krok, protože obě postavy jsou desítky a desítky let prezentovány jako běloši. Nicméně, zatím se nezdá, že by měl Marvel v plánu "vzkřísit" značku X-Men v dohledné době, takže těžko říct, zda skutečně nakonec uvidíme Magneta a Charlese Xaviera, kteří budou odlišného etnika, než jsme zvyklí.

Pokud tedy Marvel vůbec něco takového zamýšlí. Jak bylo řečeno, jde o nepotvrzenou informaci.

Naopak potvrzené je to, že minimálně na dlouhou dobu poslední "spider-manovský" film z Marvelovského filmového universa je úspěšnější než Captain Marvel (2019). Spider-Man: Daleko od domova (2019) se přiblížil k hranici 1,13 miliardy dolarů na celosvětových tržbách, čímž překonal Captain Marvel.

Stal se tak druhou nejúspěšnější marvelovkou letošního roku (samozřejmě po Avengers: Endgame) a osmým nejúspěšnějším filmem Marvelovského filmového universa. Ale za tenhle tým už další filmy Spider-Man "kopat" nebudou. Jak asi víte, Sony se nedohodlo s Disneyem a Spider-Man opouští marvelovský svět.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat