Thor: Love and Thuder - Kdo bude vlastně hlavní hvězdou filmu? A vadí Marvelu to, že režisér bude hrát ve filmu od DC?

Taika Waititi se rozpovídal o Thorovi i Suicide Squad.

Netřeba asi připomínat (ale stejně to udělám), že ve čtvrtém dílu série Thor, který ponese podtitul Love and Thunder, uvidíme také Jane Foster (Natalie Portman), ze které se stane další Thor. A v minulosti bylo potvrzeno, že nepřevezme roli původního Thora, ale budou existovat dva. Tím pádem je tu ale ale otázka, kdo vlastně bude ústřední postavou filmu. Na to odpověděl scenárista a režisér Taika Waititi:

"Je to Chris [Hemsworth]. Je to film Thor. On je Thor, je to film Thor. A ona v něm je."

Tím pádem se zdá, že název Thor stále odkazuje na Thora Chrise Hemswortha, ne na Thora Natalie Portman (ostatně, v komiksu se Jane Foster nestala Thorem, ale Mighty Thorem).

Kromě toho režisér promluvil o své účasti v DC komiksovce Suicide Squad, ve které se má objevit. Je tu samozřejmě otázka, zda to nevadí Marvelu. Přece jen, film napsal a natočí James Gunn, který s tím souhlasil, když ho Marvel vyhodil (nicméně ho potom přijal zpět), ale v případě Taiky k něčemu takovému nedošlo, ten má s Marvelem pořád dobrý vztah. Nebojí se tak toho, že bude Marvel naštvaný?

"No chlape, oni o tom do nedávna nevěděli. Nevím, nevím, jak to je. Nic o tom nevím."

Očividně se k tomu tvůrce moc nechce vyjadřovat, ale dá se tušit, že i kdyby byl Marvel naštvaný, tak nemá s Taikou smlouvu o tom, že by se nesměl objevit u DC, jinak by to Taika asi neudělal.

Pokud jde o dalšího Thora, tak ten bude mít premiéru 5. 11. 2021, Suicide Squad pak 5. 8. 2021.


Zdroj: MTV News

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat