Harry Potter si zaslouží seriál ve stylu Hry o trůny, věří herec

Dobrý nápad?

Fandové universa Harry Potter nejsou úplně "na suchu", vznikají filmy Fantastická zvířata, ale co si budeme povídat, ty nejsou úplně to pravé ořechové. A je jasné, že dříve nebo později někoho napadne natočit další adaptaci knih Harry Potter. A jeden z herců z filmů Matthew Lewis (Neville Longbottom) věří, že vhodnou formou by byl seriál ve stylu Hry o trůny:

"Myslím si, že by to velmi dobře fungovalo také jako seriál. Možná ne v době, kdy to vyšlo, ale v současné době, ve světě, kde je Hra o trůny a s tím, co nabízí HBO, BBC America a další tyhle subjekty - myslím, že by to velmi dobře fungovalo. Stejně tak jako to pravděpodobně uvidíme v případě Pána prstenů pro Amazon. Tenhle příběh toho nabízí spoustu, pokud jde o tohle universum, bylo by hezké vidět víc z kouzelnického světa."

Není to špatný nápad, seriály už dávno nejsou "chudší" sourozenci filmů, ale jsou do nich investovány obrovské peníze (jen práva na Pána prstenů prý Amazon stály stovky milionů dolarů), objevují se v nich velké hvězdy a výprava je epická. Nebylo by tak od věci znovu se vydat do světa magie a kouzel od J. K. Rowling, co říkáte?

Zatím se ale musíme spokojit se třetím dílem Fantastických zvířat, jehož premiéra byla odsunuta a dočkáme se jí 11. 11. 2021.


Zdroj: FanX Salt Lake Comic Convention/CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat