Black Widow: Ve filmu se prý objeví Iron Man

Že by?

Pokud jde o sólovku Black Widow, tak pokud pomineme Scarlett Johansson, která se samozřejmě objeví v hlavní roli, tak nebylo zrovna velké množství zpráv o tom, kteří "staří známí" se ve filmu ukáží. Zatím se nám dostávaly spíše informace o nováčcích. Teď se ale objevila pořádná bomba.

Zdá se, že by se ve filmu měl zastavit Iron Man (Robert Downey Jr.). Na jednu stranu by to dávalo smysl, protože Black Widow se představila ve druhém dílu Iron Mana (2010), na druhou stranu by to bylo poněkud zvláštní, protože Black Widow v Captain Marvel: Občanská válka (2016) "zradila" tým vedený Iron Manem a minimálně výrazná část sólovky Black Widow by se měla odehrávat právě po Občanské válce.

Je samozřejmě spousta možností, jak vysvětlit přítomnost Tonyho Starka/Iron Mana ve filmu. Možná se tam objeví jako "nepřítel" Black Widow, možná půjde jen o malé cameo, možná to nebude Tony Stark ale člen mimozemského národa měňavců Skrullů, možností, jak vysvětlit přítomnost Iron Mana v očekávané komiksovce je spousta.

Nicméně je to zajímavé, protože Robert Downey Jr. zvažoval už delší dobu, že už se jako Iron Man objevovat nebude a očekávalo se, že Avengers: Endgame (2019) budou jeho rozloučením s touto postavou. Ale pokud se potvrdí zprávy o jeho účasti v Black Widow, pak to očividně s odchodem od Marvelu nebylo tak horké.

Black Widow bude mít premiéru 1. května 2020.

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat