Tvůrce Thanose se (zbytečně) obával toho, že Justice League bude příliš podobná Avengers: Infinity War

Jim Starlin se rozpovídal o DC týmovce.

Liga spravedlnosti/Justice League (2017) od DC měla být konkurencí pro marvelovské Avengers. Ale to se zrovna nepovedlo. Ať už je řeč o finanční nebo kvalitativní stránce.

Tvůrce Thanose Jim Starlin ale prozradil, že se obával toho, že právě Thanosova dějová linka bude příliš podobná tomu, co bylo k vidění v Justice League:

"Věřil jsem v to [Avengers: Infinity War], protože jsem viděl Občanskou válku, viděl jsem to, co Marvel předtím natočil. Ale Joe Russo (spolurežisér, pozn. redakce) mi zavolil zhruba měsíc před premiérou Infinity War a říká, 'No, musíme si o všem promluvit, také o Thanosově příběhové lince, protože takhle by film byl dlouhý dvě a půl hodiny a oni chtějí, aby byl tenhle dlouhý jen dvě hodiny."

Víme, že v Avengers: Infinity War (2018) měl mít Thanos původně více prostoru (dokonce se uvažovalo o tom, že bude průvodcem filmu), ale nakonec byla jeho dějová linka kratší, než se čekalo.

"Udělal jsem tu chybu, že jsem se asi týden předtím podíval na Justice League. Když mi [Joe Russo] tohle řekl, pomyslel jsem si, 'To bude jako Justice League, když se objeví Thanos...' a reagoval jsem na to, můj bože."

Nakonec ale během sledování Infinity War Jim pochopil, že se stresoval zbytečně:

"Stačily dvě minuty filmu, ani jsem nemusel čekat na to, až dostane Hulk namláceno a řekl [jsem si], 'Jsem v pohodě, nenervuj se, užij si film.' Hned od začátku [Thanos] vypadal opravdu skvěle."

Jednou z častých výtek mířících na Justice League se týkala právě záporáka v podobě Steppenwolfa, který byl nejen ne úplně digitálně zvládnutý, ale ani nebyl příliš scenáristicky propracovaný. A byť ani Thanos neměl v Infinity War obrovské množství prostoru, byl o několik tříd výraznějším padouchem než Steppenwolf. Starlin se tak stresoval zbytečně.



Zdroj: CinemaBlend
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat