Avengers: Endgame - Diváci objevili zajímavost ohledně cestování v čase

Jakou?

Přestože od premiéry Avengers: Endgame (2019) uplynulo už několik měsíců, fandové stále objevují nové a nové zajímavosti, které byly ve filmu k vidění. Ostatně, nedávno se veleúspěšná marvelovka dostala v USA do digitální distribuce, což divákům umožnilo podrobně zkoumat každý detail.

Byla tak odhalena další zajímavost a to, že během scény, kdy Nebula (Karen Gillan) z minulosti vzala Thanose (Josh Brolin) do přítomnosti. Na obrazovce bylo k vidění, do kterých období se ve filmu cestovalo a objevily se tam roky 2012, 2988 a 2009.

Jak asi víte, tak v samotném filmu se sice cestoval v čase, ale ne do roku 2988. Ale možná to bylo původně v plánu, protože v roce 2988 před naším letopočtem se jeden z asgardských bohů Bor (pravdědeček Thora) poprvé setkal s temnými elfy a Malekithem (Christopher Eccleston).

Dá se tak tušit, že původně měli Avengers v plánu vydat se právě do této doby a získat Aether (kámen nekonečna Reality Stone). Nic takového jsme ale neviděli, je tedy možné, že se nakonec tvůrci rozhodli do děje tuhle zápletku nezakomponovat. Nebo je tu možná jiný důvod, proč se na obrazovce objevil rok 2988, ale pokud nám ho neprozradí tvůrci, můžeme o něm jen spekulovat.
just Noticed when nebula was bringing 2014 Thanos to the present there's what seems to be a history section at the top right part of the screen with dates, 2012, 2988 & 2009. WHO WENT TO 2988?!?! from r/marvelstudios
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat