Avengers: Endgame - Který z představitelů Avengerů to měl nejtěžší?

Prozradil to spolurežisér Joe Russo.

I když to tak na první pohled může vypadat, tak natáčení filmů často není žádná sranda. Je to zdlouhavé, někdy otravné (když záběr opakujete 50x), mentálně i fyzicky náročné a rozhodně únavné. Jasně, platy ve výši i pár desítek milionů dolarů jsou dobrou útěchou, ale to nemění nic na faktu, že občas je práce na filmu hodně náročná.

A to samozřejmě platí i pro obří projekt jakým Avengers: Endgame (2019) bezesporu jsou. Právě jejich spolurežisér Joe Russo prozradil, který z herců měl nejtěžší práci:

"[Kapitán Amerika je] jednou z nejobtížnější rolí, kterou může herec hrát. [Chris Evans] Ztvárňuje někoho, kdo je čestný a mravní a dělá to komplexně a současně zajímavě. To se může ukázat být velmi obtížným."

To asi ano, navíc, když Kapitán Amerika není zrovna ukecanou postavou, což také hraní komplikuje, protože je těžší ukázat emoce. Ovšem Chris Evans ztvárnil Stevea Rogerse/Kapitán Ameriku na výbornou a zaslouženě se stal jednou z nejvýraznější osobností prvních tří fází Marvelovského filmového universa.


Zdroj: MovieWeb
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat