Jeremy Renner si zaslouží Oscara, věří fandové. Kdy se Robert Downey Jr. dozvěděl o smrti Iron Mana?

A Hugh Jackman zveřejnil "retro" fotku Wolverina.

Je otázkou, jak si Avengers: Endgame (2019) povedou na udílení Oscarů, ale dá se tušit, že minimálně v technických kategoriích bodovat budou.

Co se týče cen za herecké výkony, tam se asi nedá čekat, že by byla Endgame žhavým favoritem, nicméně někteří diváci si myslí, že by si minimálně nominaci zasloužil Jeremy Renner, který předvedl velmi emotivní výkon.
Jeremy Renner should get an award for the best supporting actor for his performance in Endgame from r/marvelstudios
Víme, že v Endgame zemřel Iron Man (Robert Downey Jr.) a v minulosti jsme se dozvěděli, že to bylo v plánu už několik let. Ale kdy se o tom dozvěděl sám jeho představitel? To prozradil prezident Marvel Studios Kevin Feige:

"Pamatuji si, že jsem to Robertu Downeyemu Jr. navrhl pravděpodobně v prosinci 2015, alespoň myslím. Navrhl jsem mu nápad s dvoudílným finále Avengers a Spider-Mana: Homecoming, což měla být součást toho, co k tomu mělo vést. Chvíli to trvalo, ale nakonec to vyšlo. Myslím, že nejdříve to nevypadalo, že tohle dobrodružství vůbec skončí. Ale když se blížilo natáčení, začalo to pro nás všechny být víc a víc emotivní a speciálně pak pro něj."

Jen pro připomenutí, v Endgame zemřela i Black Widow (Scarlett Johnasson), ale z nějakého důvodu se o tom moc nemluví, což je trošku nemilé.

V roce 2017 se také fandové museli rozloučit s postavou Wolverina v podání Hugha Jackmana. Ten oblíbeného mutanta ztvárňoval od roku 2000, kdy se objevil ve filmu X-Men. A právě z prvních let, kdy Wolverina ztvárňoval pochází tato fotka (jestli se nepletu, jde o snímek z X-Men 2). V komentáři Hugh zmínil také Ralpha Winter a Lee Clearyho, což jsou producent a pomocný režisér právě filmů ze série X-Men.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat