Thor: Love and Thunder - Ve filmu se prý můžeme těšit i na Lokiho

Že by?

Víme, že se dočkáme seriálu Loki na streamovací službě Disney+ a víme, že 5. listopadu 2021 uvidíme film Thor: Love and Thunder. Nicméně nebylo jasné, zda budou tyhle dva projekty nějak provázány.

Zdá se, že ano. Alespoň to tvrdí (zatím nepotvrzené) zprávy. Pokud jde o seriál Loki, tak to vypadá, že se v něm podíváme do minulosti, kde bude Loki (Tom Hiddleston) ovlivňovat důležité události.

Nicméně se to bude odehrávat v alternativní časové linii (seriál bude o Lokim, který v Avengers: Endgame ukradl Tesseract a utekl). Ovšem, nové zprávy mluví o tom, že poté, co Loki napáchá neplechu v alternativní časové linii, vrátí se do té hlavní a stane se součástí událostí ve čtvrtém filmu Thor.

Kromě toho se spekuluje o tom, že Loki přinese (jak, když ho nemůže zdvihnout? To aktuálně není jasné) z minulosti kladivo Mjolnir, které bude používat Jane Foster (Natalie Portman), o které víme, že se stane novým Thorem.

Jak bylo řečeno, v současné chvíli nebylo potvrzeno ze strany Marvelu nebo Disneyho, že seriál Loki bude propojen s Thor: Love and Thunder, ale s ohledem na popularitu Lokiho a to, že seriál WandaVision bude provázán s filmem Doctor Strange in the Multiverse of Madness by nebylo šokem, pokud by na tom seriál Loki byl podobně.

Zdroj: FandomWire
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat